ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Vietä virkistyspäivä keskellä luontoa

Miltä kuulostaisi virkistyspäivä kaukana kaupungin vilskeestä ja liikenteen metelistä? Evon Luonto mahdollistaa unohtumattomien työpaikan virkistyspäivien ja virkistystoiminnan järjestämisen keskellä erämaahenkistä luontoa, oman järven rannalla, keskeisellä sijainnilla Hämeenlinnassa. Sijaintimme ansiosta meille on helppo tulla esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, kuten Helsingistä, Espoosta tai Vantaalta tai Tampereelta tai Turusta.

Jylhissä maisemissa keskellä kauneinta erämaista luontoa oleminen virkistää sekä kehoa että mieltä. Meillä luonto tulee muutenkin ihan liki, ja ympäristössä on mahdollista bongata erilaisia eläimiä hirvistä huuhkajiin. Halutessanne voitte kokata omat ruokanne tai tilata herkulliset purtavat meiltä. Olemme kuitenkin huomanneet, että monet työporukat nauttivat yhdessä kokkaamisesta isossa keittiössämme, jonka annamme asiakkaidemme käyttöön ilman erillistä maksua. Tarvittaessa voimme hoitaa valmiiksi paikalle kaikki haluamanne raaka-aineet, jolloin teidän tehtäväksenne jää vain ruoan valmistaminen ja syöminen yhdessä. Ja niin, meille voitte rauhassa ottaa myös omat juomanne mukaan – tai vaihtoehtoisesti pyytää meitä hankkimaan juomapuolenkin valmiiksi odottamaan.

kanootit-evon-niemisjärvellä

Erilaisia virkistyspäiväideoita on mahdollista keksiä Evon Luonnon puitteissa miltei laidasta laitaan. Miltä kuulostaisi henkilökunnan palkitseminen esimerkiksi tarjoamalla maistuvaa illallista entisaikain hirsiaitassa, joka on tunnelmaltaan ainutlaatuinen? Myös retkeily, soutukilpailut, melominen, kalastaminen, lumikenkäily, pilkkiminen, jousiammunta, erilaiset metsä- ja luontovisat ynnä muut oheisaktiviteetit onnistuvat erinomaisesti – naapurissa aukeaa 8500 hehtaaria käsittävä Evon Retkeilyalue, jos mielenne tekee lähteä samoilemaan huikeisiin maisemiin.

Niin, virkistyspäivä luonnossa puuhaillen on terveellinen ja aidosti virkistävä vaihtoehto kaupungin hälyssä työskentelevälle työporukalle. Mahdollisuus jättää tuttu oravanpyörä hetkeksi taakse ja rauhoittua keskellä perisuomalaista maisemaa on koettu mahtavaksi keinoksi virkistyä jo useiden yritysten keskuudessa.  Siksi suosittelemme myös teitä kokeilemaan – ota yhteyttä ja kerro, minkälaisella ja -kokoisella porukalla olisitte tulossa ja millaista oheistoimintaa kaipaisitte, niin räätälöimme juuri teille parhaiten sopivan kokonaisuuden!

Tarjouspyyntö

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi