ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Vaellus ja retkeily

Ovatko vaellus ja retkeily mieleenne? Evon Luonto on tällöin erinomainen vaihtoehto, sillä erämaisen luonnon ympäröimänä mahdollisuudet vaeltamiseen, samoiluun ja retkeilyyn ovat lähes rajattomat. Keskeinen sijaintimme mahdollistaa samalla myöskin sen, että meille on kätevä tulla muun muassa Tampereelta sekä pääkaupunkiseudun suunnalta.

Evon kohteidemme pihalta aukeaa noin 8500 hehtaarin kokoinen Evon Retkeilyalue vaellusreitteineen ja luontoreitteineen. Siellä olevat vaellusreitit ja luontoreitit sopivat hyvin isommallekin seurueelle, joka nauttii luonnossa touhuamisesta ja raikkaassa ilmassa puuhailusta. Metsään ei liikenteen pauhu kantaudu eikä pakokaasu yllä, vaan raikkaat tuoksut ja lintujen laulu täyttävät vaeltajien aistit.

Ei haittaa, vaikka ei olisikaan kokenut vaeltaja: helpot luontopolut sopivat mainiosti kaikille, ja mukavat luontokohteet ovat hienoa koettavaa muillekin kuin alan vannoutuneille harrastajille. Luonnossa olevat retkeilyalueet ovat sitä varten, että kaikki pystyisivät nauttimaan niistä. Retkeily ja vaellus piristyvät myös mieluisalla oheistoiminnalla, kuten vaikkapa kalastamalla.

laavu-evon-niemisjärvillä

Jylhässä luonnossa lepää sekä mieli että keho, ja mukavan vaelluskokemuksen jälkeen porukkanne on saanut hienon yhteisen kokemuksen, jota kelpaa muistella myöhemminkin. Siksi vaellus ja retkeily kauniissa luonnonmaisemissa ovatkin suositeltavaa tekemistä kenelle tahansa.

Nämä ovat sopivaa aktiviteettia esimerkiksi tyky- tai tyhy-päivien yhteyteen, sillä luonnon keskellä samoilu piristää ja edesauttaa hyvinvointia tavalla, jota kaupunkiolosuhteissa ei voida saavuttaa. Metsän ja puiden synnyttämä harmonia, tuulen suhina, lintujen laulu, metsän tuoksut, ehkä jossakin vilahtava hirvi tai peura… Kokemus on täysin omanlaisensa.

Heräsikö retkeily- ja vaelluskiinnostuksesi? Haluaisitko tuoda yhteistyökumppanisi, asiakkaasi tai työntekijäsi kokemaan todellista suomalaista luontoa vaeltamisen ja retkeilyn merkeissä? Evon Luonto tarjoaa siihen erinomaisen mahdollisuuden. Pyydä tarjous, niin räätälöidään teille sopiva vaellus- ja retkeilykokemus.

Tarjouspyyntö

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi