ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Järjestä yrityksen TYKY-päivä

Kun suunnitteilla on työpaikan TYKY-päivä tai TYHY-päivä, miltä kuulostaisi ajatus tuoda työntekijät keskelle kaunista suomalaista eräluontoa? Keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa toimiva Evon Luonto on paikka, johon tullaan tykyilemään niin Tampereelta kuin pääkaupunkiseudultakin. Sijaintimme on hyvä myös muita kaupunkeja, kuten Turkua ja Lahtea ajatellen.

TYKY-tapahtumissa perusasiat ovat edelleenkin niitä kaikkein toimivimpia: luonnon keskellä omassa rauhassa tapahtuva TYKY-toiminta saa työntekijät hyvälle mielelle – meillä ei kuule maantien hälyä tai altistu kaupungin vilskeelle, vaan korviin kantautuu vain tuulen suhina puiden latvoissa ja lintujen laulu ympäröivissä metsissä.

TYKY- ja TYHY-päiviin liittyvät haluttaessa erilaiset työhyvinvointia parantavat aktiviteetit, joiden avulla työntekijät jaksavat työssä paremmin ja aiempaa motivoituneimpina – onnistunut TYKY- tai TYHY-toiminta jättää henkilöstölle positiiviset tuntemukset ja edistää työkyvyn säilymistä.

Autamme teitä mielellämme järjestämään mukavat ja luonnonläheiset TYKY-päivät haluamillanne oheisaktiviteeteilla. Mahdollisuudet erilaisiin ulkoilmapuuhasteluihin ja luonnossa tapahtuviin aktiviteetteihin ovat meillä valttikortti. Samoilu, vaeltaminen tai vaikkapa jousiammunta, melominen, soutukilpailut, jousiammunta, lumikenkäily tai pilkkiminen – kaikki edellä mainittu on mahdollista. Samalla ympäröivä erämainen luonto tuo uniikkia harmoniaa ja rauhoittaa tavalla, jota kaupungissa ei pysty kokemaan.

veneitä-Syväjärvellä.jpg

Tärkeässä roolissa tyky-päivän yhteydessä on tietysti myös ruokailu. Meillä voitte valmistaa ruokanne itse tai tilata meiltä valmiit tarjottavat ja juomat. Mikä olisikaan mukavampaa kuin ulkoilun jälkeen yhdessä kokkailla jotakin hyvää, erähenkistä murkinaa ja nauttia sitä sen jälkeen yhdessä hyvällä ruokahalulla?

Meillä tykyily ei myöskään vie taloudelliseen ahdistukseen, sillä esimerkiksi 25 henkilön omatoiminen TYKY-vuorokausi on alkaen 25 euroa per henkilö per vuorokausi. Järjestä tyky meillä, olipa toimipisteesi sitten Tampere, Helsinki tai jokin muu kapunki Hämeenlinnan lähellä. Kauempaakin on helppo tulla meille – tyky onnistuu varmasti.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille paras tyky-paketti!

Tarjouspyyntö

    Puh. 0207 300 888 (ma-pe klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi  | Tarjouspyyntö