ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Järjestä kokous erämaisessa rauhassa

Haluatko kokoustilat, joiden avulla viet yhteistyökumppanisi tai työntekijäsi pois kaupungin hektisestä hälinästä? Järjestä kokous erämaan rauhassa Hämeenlinnassa, keskeisellä sijainnilla isommista kaupungeista (kuten Tampereelta tai pääkaupunkiseudusta) mutta silti erämaisen luonnon ympäröimänä, oman järven äärellä.

Meille mahtuu 5-30 hengen ryhmä kokoustamaan keskelle harmonista luontoa ja lintujen viserrystä. Luonnonrauhan ohella saatte käyttöönne esitystekniikkaa, kuten muun muassa dataprojektorin,  2 kpl 55-tuumaisia LED-televisioita, vanhan kunnon fläppitaulun ja langattoman internet-yhteyden.

Meillä voitte myös yöpyä ja kokoustamisen ohessa tai jälkeen kokata itse omat ruokanne, tai tilata valmiit herkut ja tarjottavat meiltä. Meillä ei kokousisäntä ole hoputtamassa, vaan saatte kokoustaa, tehdä oheisaktiviteetteja ja nauttia Suomen kauniista luonnosta ja ympäröivän erämaan miljööstä juuri omaan tahtiinne – harvassa kokouspaikassa on mahdollista bongata hirveä, huuhkajaa tai majavaa, joka joskus asustaa Ruuhijärven saunan takana.

Kokoustilat Tampere & Helsinkin | Varaa kokous helposti Evon Luontoon täältä

Laadukkaat kokoustilat käytössäsi

Meidän kokoustilat eivät välttämättä vastaa viiden tähden hotellia neuvotteluhuoneineen, mutta rauhaa ja luontoa arvostavalle ryhmälle olemme erinomainen vaihtoehto – ja silti, meillä sinulla on laadukkaat kokoustilat käytössäsi asianmukaisin varustein. Täällä kokoustanne eivät häiritse ulkoa kantautuva liikenteen melu, seinän takana mekastavat kollegat tai muut ulkopuoliset seikat. Kun tulette pitämään kokousta tänne, ympärillänne on korkeintaan vain tuulen humina puissa ja lintujen viserrys.

Kokouspäivän jälkeen on mahdollista vielä viettää iltaa erilaisten aktiviteettien parissa. Kiinnostipa seuruettanne vaeltaminen luonnon maisemissa 8500 hehtaarin Evon Retkeilyalueella, kalastus, melominen tai vaikkapa itse kokatun tai meiltä tilatun illallisen nauttiminen tunnelmallisessa entisaikain hirsiaitassa, kaikki tämä onnistuu vaivatta. Meille voitte myös tuoda omat juomanne. Onnistunut kokous voi jatkua illanvietolla, joka jättää taatusti hyvät muistot koko porukalle.

Jos kokoustilat erämaan rauhassa kiinnostaa, ota oitis yhteyttä ja tiedustele lisää – tai pyydä suoraan tarjous

Tarjouspyyntö

Miten sinä haluaisit kokousruokailusi järjestää?


Meille sopii vallan mainiosti, että asiakkaamme tuovat omat antimet, ruuat ja juomat, koska annamme käyttöön myös hyvin varustetun keittiömme laadukkaan astiaston kera. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Toki loihdimme mielellämme kokousasiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut.

KYSYTHÄN TARJOUKSEN, JOS TARVITSET KOKOUSRYHMÄLLESI RUOKAILUJA.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi