ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Juhlatilat käytössäsi

Tarjoamme käyttöösi juhlatilat keskellä kauneinta suomalaista luontoa keskeisellä sijainnilla Etelä-Suomen erämaisemissa. Meille on helppoa tulla niin Tampereelta kuin pääkaupunkiseudultakin. Myös muita eteläisen Suomen kaupunkeja ajatellen sijaintimme on hyvä, kun tarkoituksena on järjestää yritysjuhlat tai yritystapahtumat tai jokin muu yritystilaisuus komeissa, luonnonläheisissä puitteissa keskellä ympäröivien metsien ja järvien harmoniaa.

Meillä käytössänne ovat viihtyisät juhlatilat, entisaikain aitta, saunat ynnä muut, mitä onnistuneiden juhlien järjestämiseksi tarvitaan. Keskeinen, mutta silti syrjäinen sijainti mahdollistaa juhlimisen omassa rauhassa ja omalla aikataululla ilman kaupungin hälyä tai liian aikaisin tulevaa valomerkkiä. Meille kannattaa tuoda esimerkiksi yritysasiakkaat, sillä meiltä ei juurikaan karata baaritiskeille – juhlinta jatkuu keskellä luontoa vaikka yöhön asti ilman turhaa pönötystä ja häslinkiä, ja illan voi lopettaa vaikka rantasaunan mukaviin löylyihin.

Juhlatilat Helsinki & Tampere | Järjestä yritysjuhlat luonnon helmassa

Yritystilaisuudet sekä toimivat yritysjuhlat tarvitsevat kuitenkin luonnollisesti myös ruoka- ja juomatarjoilua. Meille sopii vallan mainiosti, että asiakkaamme tuovat omat antimet, ruuat ja juomat, koska annamme käyttöön myös hyvin varustetun keittiömme laadukkaan astiaston kera. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Toki loihdimme mielellämme kokousasiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut. Kaikki on sovittavissa ja räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. 

Sijaintimme erämaisen luonnon keskellä mahdollistaa myös erilaisten oheisaktiviteettien järjestämisen, jos niin haluatte. Juhlinta voi keskittyä joko yhdessäoloon sekä syömiseen ja juomiseen, mutta mikään ei estä myöskään kokeilemasta vaikkapa jousiammuntaa, melomista, lumikenkäilyä tai pilkkimistä.

Kun tarvitsette juhlatilat yritysjuhlianne tai yritystapahtumaanne varten keskeltä luonnon rauhaa ja haluatte juhlia tarvittaessa pitkän kaavan kautta ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä, Evon Luonto on tällöin erinomainen vaihtoehto. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää, niin räätälöimme juuri teidän juhlaseurueellenne sopivan ratkaisun – näin teille jää vain juhliminen. Helppoa ja vaivatonta, vai mitä?

Tarjouspyyntö

Miten sinä haluaisit juhlanne ruokailut järjestää?


Meille sopii vallan mainiosti, että asiakkaamme tuovat omat antimet, ruuat ja juomat, koska annamme käyttöön myös hyvin varustetun keittiömme laadukkaan astiaston kera. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Toki loihdimme mielellämme juhliville asiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut.

KYSYTHÄN TARJOUKSEN, JOS HALUATTE JUHLAANNE VALMIIT RUOKAILUT. LOIHDIMME MIELELLÄMME TUNNELMAAN SOPIVAN KATTAUKSEN.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi