ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Juhlat

Juhlat vaiko bileet?

Vietä leppoisat juhlat erämaisessa ympäristössä, rennoissa tiloissa, omassa rauhassa ilman muiden asiakkaiden läsnäoloa. Kaikki vain teidän ryhmänne käytössä!

Ruuhijärven päärakennuksessa ja juhlakäyttöön kunnostetussa hirsiaitassa onnistuu jopa 60 henkilön perhejuhlat, häät tai muut tapahtumat. Käytössä on myös kaksi rantasaunaa, kaksi kylpytynnyriä, grillikota sekä oma järvi. Tilavalla pihamaalla mahtuu oleskelemaan ja järjestämään vaikka leikkimielisiä kilpailuja.

Syväjärven siimeksessä, metsäisen järven rannalla pystymme tarjoamaan juhlat ja tapahtumat jopa 40 hengelle. Päärakennuksen lisäksi käytössä on myös sauna, kaksi majoitusmökkiä sekä oma järvi. Ruokaile, kalasta, sauno ja huilaa.

Evon Erähuvilalla järjestät juhlat noin 20 hengelle metsän keskellä, omassa rauhassa. Laita sauna ja kylpytynnyri tai kaksi lämpiämään ja nauti tunnelmasta. Suuret terassit ja pihalla sijaitseva laavu antavat lisätilaa juhlijoille.

Lopen Erähuvilan ainutlaatuiset tilat mukavuuksineen soveltuvat noin 20-30 henkilön juhliin ja tapahtumiin. Päärakennuksen lisäksi käytössä on pikkuhuvila pihasaunoineen sekä kaksi kylpytynnyriä. Suuri pihaterassi antaa juhliin mukavasti lisätilaa.

Aulangon Puistola sijaitsee Joutsenlammen vieressä keskellä kaunista Aulangon puistometsää. Puistolassa järjestät 20-30 hengen juhlat ja tapahtumat puistometsän tunnelmasta nauttien.

Pyydä tarjous!

Suuntaa-antava hinnoittelu: Noin 25 henkilön yöpyvä tilaisuus ALKAEN noin 20 EUR/vrk/hlö tai viikonloppu (pe-su) alkaen noin 45 EUR/hlö/vkl. Hinnat loma-aikoina ja muina sesonkiaikoina korkeampia.

Ruuhijärven-ruokasali

Tarjouspyyntö

:
:

Miten sinä haluaisit juhlanne ruokailut järjestää?

Meille sopii vallan mainiosti, että asiakkaamme tuovat omat antimet, ruuat ja juomat, koska annamme käyttöön myös hyvin varustetun keittiömme laadukkaan astiaston kera. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Toki loihdimme mielellämme juhliville asiakkaillemme myös valmiit, maittavat tarjoilut.

KYSYTHÄN TARJOUKSEN, JOS HALUATTE JUHLAANNE VALMIIT RUOKAILUT. LOIHDIMME MIELELLÄMME TUNNELMAAN SOPIVAN KATTAUKSEN.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi