ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Syväjärvi

Ihan oma järvi? Kyllä vain, vuokraa kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Syväjärvi ja monipuoliset tilat omaan käyttöösi. Syväjärvelle ei maailman melu yletä, on vain syvä rauha.

Leppoisat kokoukset, juhlat, yritystilaisuudet ja TYKY-tapahtumat luonnon helmassa, syvässä rauhassa. Vietä loman pätkät tai juhlat oman järven rannalla. Kalasta Lohi koukkuusi... Siellä se lymyää Syväjärven tummassa vedessä...

146485974833935_original.jpg

Erikoiseksi tummavetisen Syväjärven tekee sen kalaisuus, sillä järveen istutetaan ennen kaikkea lohikaloja, noin 2500 kg vuodessa. Saalismahdollisuudet ovat paljon paremmat kuin ”tavallisilla” vesillä. Tyypillisin saaliskala on reilun kilon painoinen kirjolohi, mutta myös muita lajeja saattaa kätkeytyä tumman veden syövereihin... Järvessä voi kalastaa vieheellä ja perholla sekä talvella myös pilkkimällä, silloinkin ilman saalisrajaa. Verkkokalastus on kielletty.

Syväjärvellä onnistuu monentyyppiset, leppoisat luonnonläheiset tilaisuudet 5-50 henkilön ryhmille.

Luonnonläheiset kokoukset, yritystilaisuudet, virkistyspäivät ja TYKY-tapahtumat. Vietä työyhteisön virkistypäivä tai kokous oman järven rannalla, omassa rauhassa.

Superedulliset 2 päivän TYKY-paketit alkaen 35 EUR/hlö sisältäen majoituksen ja rantasaunan käytön. Meillä on mahdollisuus järjestää myös edulliset omatoimikokoukset, omalla järvellä, omalla porukalla.

Polttarit Syväjärvellä? Syväjärvi tarjoaa todella erähenkisen ympäristön myös polttariporukoille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin elämöidä omalla "yksityisellä" järvellä. Ohjelmanumerona on tietysti kirjolohi, jonka ”päivän sankari” pyydystää omin käsin... ;) Oma rauha, oma ranta, rantasauna, laavu & nuotiopaikka, 20 petipaikkaa, 8 soutuvenettä ja aimo annos erämaista ympäristöä!

146485974554133_original.jpg


PÄÄRAKENNUS:
Tilaa noin 20 hengen ruokailuun, yhdessäoloon, kokoukseen, palaveriin, perhejuhliin. Ilmalämpöpumppu takaa miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. 42" LED televisio + PC liitäntä.

KEITTIÖ:
Astiasto 20 hengelle, sähköhella, jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni.

MAJOITUS:
Kaksi erillistä 8 hengen majoitusrakennusta. Alakerrassa 5 vuodepaikkaa, parvella 3. Ilmalämpöpumput takaavat miellyttävän lämpötilan sekä kesällä että talvella. Päärakennuksessa voi lisäksi yöpyä 2-4 henkilöä, eli vuodepaikat yhteensä 20 hengelle.

SAUNA:
Takkahuoneessa pirttikalusto, takka, sohva ja jääkaappi-pakastin. Saunassa tilaa 10 henkilölle, juokseva kaivovesi hanasta, puukiuas ja pata.

MUU VARUSTUS:
Nuotiopaikka ja laavu. Keittokatos, kuivakäymälät (2 kpl), kalan käsittelypaikka, polttopuut, 6 soutuvenettä, virvelit noin 15 hengelle (lisämaksusta)

KOHTEEN OSOITE: Syväjärventie 127, 16900 HÄMEENLINNA

Klikkaa ajo-ohjeet (Huom. avautuu uuteen ikkunaan)

Hinnoitteluesimerkkejä Syväjärvellä:

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Syväjärven hintaan sisältyy 20-25 henkilön ilmastoidun päärakennuksen tilat, kaksi ilmastoitua majoitusrakennusta, 6 kpl soutuveneitä, rantasauna.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana, pyyhkeet sekä kalastusoikeus ja kalastusvälineitä.

Em. hinnat eivät eivät sisällä kalastusoikeutta, joka sovitaan erikseen ryhmän kalastushalujen perusteella. Alkaen hinnat ovat jääaikaan, sulan veden aikaan hinnat korkeampia.

Pyydä tarjous Syväjärven vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse info@evonluonto.fi / 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Tarjouspyyntö

 Huomaathan, että saat parhaan tarjouksen aina suoraan meiltä.

*
*
*
*
*
*
You have 9999 merkin jälkeen left.
:
:

Syväjärvi, ulkokuvia

Syväjärvi, sisäkuvia

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi