ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Ruuhijärvi

Vuokraa Ruuhijärven savottakartano. Oma järvi, oma ranta, oma rauha.

Ruuhijärven savottakartano rakennettiin alunperin 1920-luvulla metsurien tukikohdaksi. Ruuhijärven kämppä oli monen jätkän ainoa koti ja työkaverit ainoa perhe. Täällä majailivat ne miehet ja naiset, jotka rakensivat hyvinvointi Suomea, ja tämä tunnelma on tallella.

Ruuhijärven savottahenki hiljeni 60-luvulla, mutta 90-luvun lopulta alkaen Ruuhijärven rakennuksia on saneerattu ja modernisoitu useita kertoja matkailun ja kokoustoiminnan käyttöön.

evon-ruuhijärvi

Mutkattomat kokoukset, yritystilaisuudet ja TYKY-tapahtumat. Vietä loman pätkät tai juhlat oman järven rannalla.

Ruuhijärven kokonaisuus rakennuksineen ja pihapiireineen hiljaisen järven rannalla henkii vanhan ajan konstailematonta savottahenkeä kahden rantasaunan kera. Entisaikain tunnelmasta huolimatta lämmin vesi tulee ja menee, sisäsauna lämpiää sähköllä ja ilmalämpöpumput huolehtivat, ettei tule talvella vilu eikä kesällä hiki. Siis kaikki modernit mukavuudet!

Kaksi rantasaunaa ja kylpytynnyri löytyvät aivan rantaviivan tuntumasta. Parikymmentä henkilöä mahtuu saunomaan samanaikaisesti, tarvittaessa äijät omaan saunaansa ja leidit omaansa. Nauti ja hemmottele itseäsi, ystäviäsi tai asiakkaitasi.

Luonnonläheiset kokoukset, yritystilaisuudet, virkistyspäivät ja TYKY-tapahtumat. Vietä työyhteisön virkistypäivä tai kokous oman järven rannalla, omassa rauhassa.

Superedulliset 2 päivän TYKY-paketit alkaen 35 EUR/hlö sisältäen majoituksen, kokoustilan ja rantasaunojen käytön. Meillä on mahdollisuus järjestää myös edulliset omatoimikokoukset, omalla järvellä, omalla porukalla.

Polttarit Ruuhijärvellä? Ruuhijärvi tarjoaa hulppean ympäristön myös polttariporukoille, jotka etsivät keskeistä paikkaa, jossa voi kuitenkin elämöidä omalla "yksityisellä" järvellä. Oma rauha, oma ranta, 2 rantasaunaa, grillikota, nuotiopiiri jne... ;)

Ruuhijärvellä onnistuu monentyyppiset tilaisuudet 5-60 henkilön ryhmille.

ruuhijarvi-22.jpg

KOKOUSTILAT JA -VARUSTUS: Päärakennuksen ruokasalissa/kokoustilassa tilaa noin 25 hengelle, PC-projektori, WLAN, fläppitaulu, valkokangas ja iso 55" LED-TV.

Ruokasalin jatkeena erillinen seurustelutila, TV-huone ja ryhmätyötila jossa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä. Tila voidaan sulkea ja käyttää myös makuuhuoneena kahden hengen kunnollisen divaanivuodesohvan ansiosta. Huoneessa myös 55" LED-TV.

KEITTIÖ: Astiastot noin 50 henkilölle, sähköhella, jääkaappi, pakastin astianpesukone, mikroaaltouuni.

YLEISTILAT: Oleskeluaula tarjoaa tilat noin 10 hengelle ruokailuun, kokoustamiseen, yhdessäoloon, saunan jälkeiseen vilvoitteluun. Pääsalin jatkeena oleva erillinen seurustelutila tarjoaa rauhallisen tilan illanistujaisiin, TV:n katseluun, illanistujaisiin, kortinpeluuseen... Tilassa mahtuu myös ruokailemaan noin 10 henkilöä.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja yhteensä noin 30 henkilölle. Kaksi 6 hengen makuuhuonetta, yksi 5 hengen makuuhuone ja TV-huoneessa 2 hengen vuodesohva. Aulasssa lisäksi 3 kpl kahden hengen vuodesohvia. Toisen rantasaunan takkahuoneessa kerrossänky kahdelle ja patjapaikkoja noin 10 henkilölle.

PIKKUAITTA: Piha-alueella olevassa nukkumiseen soveltuvassa erillisessä pikkuaitassa vuodepaikat vielä 1-4 henkilölle.

GRILLIKOTA: Grillikodassa kelpaa grillata, halstrata, loimuttaa jne... ja löytyypä kodasta myös kolme vaatimatonta erähenkistä petipaikkaa, jonne kelpaa nukahtaa illanistujaisten päätteeksi... ;)

WC-TILAT: 2 kpl siistejä WC-tiloja; pää-WC oleskeluaulan yhteydessä ja toinen WC sisäsaunan yhteydessä, joihin molempiin on helppo kulku makuuhuoneista. Lisäksi yksi vaatimattomampi WC pienen siivoustilan yhteydessä.

SISÄSAUNA & KYLPYHUONE: Sähkölämmitteinen sisäsauna, pukuhuone, 3 suihkua, WC, saunassa tilaa 4-5 henkilölle.

1. RANTASAUNA: Puulämmitteinen kiuas ja iso 40 litran kuumavesisäiliö, lauteille noin 10 henkilöä, pukuhuone noin 10 henkilölle. Rantaan noin 10 askelta. Laadukas kylpytynnyri saunan terassilla aivan vesirajan tuntumassa.

2. RANTASAUNA: Vanhan ajan aidon savusaunan tuoksu, mutta kuitenkin normaali puusauna todellisille saunojille, tummanruskeat hirsiseinät, vaaleat haapalauteet ja -kattopanelointi, noin 8 henkilöä mahtuu lauteille ja iso noin 15 henkilön pukuhuone on eristetty ja sähkölämmitteinen ympärivuotiseen käyttöön. Rantaan ja kylpytynnyrille 15-20 askelta.

HIRSIAITTA: Tunnelmalliseksi vanhan ajan juhlatilaksi muutettuun hirsiseen aittaan mahtuu ruokailemaan 40 henkilöä isoille vankkarakenteiselle pirttipöydille. Puulämmitteinen massiivinen tiilirakenteinen kamiina antaa tunnelman!

KOHTEEN OSOITE: Ruuhijärventie 137, 16970 HÄMEENLINNA
Klikkaa ajo-ohjeet Ruuhijärvelle HUOM: Avautuu uuteen ikkunaan.

ruuhijarvi-15.jpg

Hinnoitteluesimerkkejä Ruuhijärvellä:

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Ruuhijärven hintaan sisältyy 255 m2 ilmastoidun päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön sekä yksi rantasauna.

Lisäpalveluna on mahdollista varata hirsinen juhla-aitta, toinen rantasauna, 1 tai 2 kylpytynnyriä, grillikota, erillinen 4 hengen pikkuaitta yöpymiseen, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Em. hinnat eivät sisällä kalastusoikeutta (Niemisjärvillä), joka sovitaan erikseen ryhmän kalastushalujen perusteella. Alkaen hinnat ovat jääaikaan, sulan veden aikaan hinnat korkeampia.

Pyydä tarjous Ruuhijärven vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse info@evonluonto.fi / 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Tarjouspyyntö

 Huomaathan, että saat parhaan tarjouksen aina suoraan meiltä.

*
*
*
*
*
*
You have 9999 merkin jälkeen left.
:
:

Sisäkuvia

Ulkokuvia

Ruuhijärven juhla-aitta

Videoita

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi