ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Räyskälän Suuri Huvila

ERÄHENKINEN ISONKIN PORUKAN PIILOPAIKKA KAIKILLA MUKAVUUKSILLA JA 150 METRIÄ IKIOMAA JÄRVENRANTAA. HUIPPUSIJAINTI LOPELLA, 90 KM HELSINGISTÄ, 115 KM TAMPEREELTA, 130 KM TURUSTA.

20180524_173923.jpg

Lopella aivan Kaartjärven rannalla sijaitseva Räyskälän Suuri Huvila soveltuu jopa yli 100 henkilön päivätapahtumiin, mutta hyvin myös intiimeihin pienemmän porukan majoittumiseen ja kokoontumisiin. Suuri Huvila tarjoaa erittäin monipuolisen, rauhallisen ja yksityisen paikan moniin erilaisiin tarpeisiin; kokouksiin, virkistymisiin tai TYKY-tapahtumiin. Palvelemme mielellämme sekä yrityksiä että yksityisiä, suuria ja pieniä porukoita.

Räyskälän Suuren Huvilan korkeasta pääsalista ja sen maisemabaarista avautuvat huikeat näkymät kauas Kaartjärven horisonttiin.

rayskala-4.jpg

Suuren Huvilan vahvuuksia ovat erittäin avarat yhteiset tilat ja konstailematon sisustus, joka ei prameile vaan on tehty ihmistä varten ilman krumeluureja, lähtökohtana leppoisat ja mukavat tilat. Vuodepaikkoja on jopa 60 henkilölle lisävuoteineen vähintään 10 makuuhuoneessa. Saunoja on kolme: iso puulämmitteinen sisäsauna, pienempi sähkölämmitteinen sauna sekä noin 50 m2 kokoinen hulppea saunaosasto, joka on varustettu poreammeella ja josta on suora pääsy noin 100 m2 laajuiselle maisematerassille aivan laiturin ja rannan tuntumassa. Maisematerassilta avautuvat komeat näkymät ja hieno maisema kauas Kaartjärven horisonttiin.

Myös Suuren Huvilan iso pääsali/tupakeittiö on aina asiakkaidemme käytössä, koska kokkaus omalla porukalla, omassa rauhassa, on mukavaa puuhaa. Lisäksi löytyy erillinen iso valmistuskeittiö, sekin joko omatoimiseen kokkaukseen tai pitopalvelun käyttöön. Pitopalvelumme tarjoilee halutessanne myös kaiken valmiina, mutta passaa tulla myös omin ruuin ja juomin, ihan kuinka haluatte. 

Kaksi isoa terassia (100 m2 + 40 m2) avautuvat molemmat Kaartjärven maisemiin. Pääsalin 40 m2 laajuinen päätyterassi sijaitsee yli 2 metrin korkeudessa maasta, joten se tarjoaa avaran näkymän Kaartjärvelle ja 100 m2 laajuinen pääterassi korkealla rantatöyräällä järven rannalla tarjoaa sekin huikeat näkymät isolle porukalle. Pöytäryhmät on rakennettu jopa 50 henkilön ryhmän ajanviettoon ja yhdessäoloon.

Lisäksi Suuren Huvilan pelihuoneissa vietetään railakkaita pelihetkiä!

rayskala-20.jpg

Sijainti Loppilaisen maaseudun rauhassa, järven rannalla, poissa hälystä ja melskeestä. Vain noin tunti Helsingistä, Tampereelta tai Turusta.

Kun kaipaat 10-100 hengen ryhmällesi isoa ja rouheaa rantahuvilaa kaikilla mukavuuksilla, Räyskälän Suuri Huvila on se oikea paikka.

Pyydä tarjous: info@evonluonto.fi tai soita 0207 300 888.

rsh-sauna.jpg

PÄÄSALI: Räyskälän Suuren Huvilan noin 100 m2 kokoisessa tupakeittiössä/pääsalissa on tilaa lähes 80 henkilölle pitopöytien ja sohvaryhmien äärellä. Ovisermillä kahtia jaettavissa olevaa tilaa voidaan käyttää myös kokouksiin ja seminaareihin pöytäryhmiä siirtämällä kunkin asiakkaan haluamalla tavalla, ja salin kaksi isoa taulu-TV:tä toimivat myös kokousnäyttöinä. Salin järven puoleisella reunalla on 7 metriä pitkä maisemabaari, josta kelpaa katsella järvelle, kauas Kaartjärven horisonttiin. Salin päädyssä ja reunoilla olevat sohvaryhmät tarjoavat leppoisan oleskelupaikan hyvän ruuan tai onnistuneen palaverin jälkeen. Räyskälän Suuressa Huvilassa ei siis tarvitse pönöttää, vaan ruokailun tai kokouksen jälkeen voi siirtyä ”baarin puolelle”. Pääsalin isoilla kulmasohvilla voi myös yöpyä, sillä jopa nukahtaminen hyvässä seurassa on sallittua... ;)

Pääsalin erillinen oleskeluaula mukavien sohvaryhmien kera tarjoaa vielä mukavan tilan yhdessäoloon ja leppoisaan oleskeluun, mutta sekin sopii kokoustamiseen tai ryhmätöihin, ja oleskeluaulankin taulu-TV toimii sekä normaalina televisiona että kokousnäyttönä. Oleskeluaula on myös erityisen hauska paikka pelaamiseen, kytke televisioon Playstation tai Xbox!

Pääsalista on myös portaat pääterassille, alakerran saunoihin ja rantaan, joten ruokailun ja kokouksen jälkeen (tai sen lomassa…) voi siirtyä terassille, uimaan, saunomaan, hiihtämään, pilkille, kalastamaan, veneilemään…

Salin 4G-tasoinen internet-yhteys toimii rivakasti, eli wifi on asiakkaillemme veloitukseton.

rsh-pelit4.jpg

MAJOITUS: Yöpyviin tapahtumiin Suuri Huvila soveltuu parhaiten 10 - 40 henkilön ryhmille, vuodepaikkoja vähintään 10 erillisessä makuuhuoneessa sekä vuodesohvilla ja lisävuoteilla on noin 40 henkilölle. Tarvittaessa löytyy vielä varapatjoja.

KEITTIÖT: Räyskälän Suuren Huvilan avarassa asiakaskeittiössä syntyvät herkulliset ruoat isollekin seurueelle! Astiastot vähintään 60 henkilölle (tarvittaessa lisähinnasta enemmänkin), sähköhella, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeittimiä, vedenkeittimiä ja leivänpaahtimia. Asiakkaamme saavat halutessaan tuoda omat ruuat ja juomat sekä kokata omatoimisesti omalla porukalla, omassa rauhassaan, mutta toimitamme mielellämme myös valmiit herkut, kaiken täysin valmiina pöytään. 

Lisäksi erillinen pitopalvelun käyttöön tarkoitettu keittiö tarjoaa erityisesti kokkailua rakastaville asiakkaillemme ison ja toimivan erilliskeittiön vieläkin suuremman porukan ruuanlaittoon. Vuokraamme tämän keittiön asiakkaillemme lisämaksusta.

SAUNAOSASTOT, SUIHKUT JA PUKUHUONEET: Räyskälän Suuressa Huvilassa on kolme erilllistä saunaosastoa. 

  1. Ison puulämmitteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 8-10 henkilöä, pesuhuoneessa on 3 suihkua ja myös pukuhuoneessa mukavat tilat noin 10 henkilölle.
  2. Pienempi sähkölämmitteinen sauna, suihku ja pukuhuone (tulevat käyttöön kesäkuussa 2018) tarjoaa tilat 2-4 henkilölle.
  3. Isonkin porukan löylyhermoja hellii upouusi ja hulppea noin 50 m2 laajuinen saunaosasto. Rouheaan saunaosastoon sisältyvät 10-14 henkilön sauna, iso pukuhuone sekä pesuhuone, jonka kruunaa vielä poreallas. Sauno ja nauti! 

Yhteensä saunaosastoihin mahtuu kerralla noin 30 henkilöä. Jokaisesta kolmesta saunasta on yhteys isolle 100 m2 maisematerassille vilvoittelemaan, rantaan, uimaan tai vain nauttimaan Kaartjärven maisemista. Luonnollisesti terassilta löytyvät vielä perinteinen puulämmitteinen palju ja sähkölämmitteinen lämminvesiallas, ympäri vuoden, auringon paisteessa tai pipo päässä pakkasella!

suurihuvila-25.jpg

PALJU JA LÄMMINVESIALTAAT: Paljut sijaitsevat maisematerassilla, joten kylpiessäkin avautuu hieno Kaartjärven maisema. Molempiin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.  Lisäksi isoimman saunasosaston pesuhuoneessa on sisäkäyttöinen poreallas. Paljuile aina, kesällä ja talvella!

OLESKELUTILAT / PELIHUONEET: Suuren Huvilan alakerran kolmessa erillisessä oleskeluaulassa vietetään leppoista aikaa yhdessä omalla porukalla tai koetaan railakkaita pelihetkiä erinäisten pelien äärellä. Loikoile tai ole riehakas, ihan kuinka haluat.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Suuri Huvila sijaitsee noin 20 metriä Kaartjärven rantaviivasta, josta on helppo lähteä kalastamaan, veneilemään tai melomaan rauhalliselle Kaartjärvelle. Järjestämme myös opastettuja retkiä ja vuokraamme välineitä Suuren Huvilan varanneille asiakkaillemme. Talvella Kaartjärven jäällä tietysti pilkitään, hiihdetään tai luistellaan. Teemme myös kohtuullista korvausta vastaan avannon, tai vaikkapa lanaamme jääpallokentän tai luisteluradan. Järjestämme mielellämme myös kalastuksen opastusta. Pyydäthän tarjouksen.

HUOMAUTUS: Vuokraamme Räyskälän Rauhan Suuren Huvilan lähtökohtaisesti vain yhdelle ryhmälle kerrallaan, jotta ryhmän oma rauha säilyy. Peace And Privacy.

Päivitämme tietoja tälle sivustolle saneerauksen aikana. Varaamme oikeuden muutoksiin.

Räyskälän Suuren Huvilan osoite: 

Räyskäläntie 670, 12820 LOPPIKuvia Suuresta Huvilasta    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi