ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Lopen Erähuvila

ERÄHENKINEN PIILOPAIKKA KAIKILLA MUKAVUUKSILLA! HUIPPUSIJAINTI LOPELLA, 90 KM HELSINGISTÄ, 115 KM TAMPEREELTA, 130 KM TURUSTA.

lopen-erähuvilan-paljut-ja-terassi

Lopen Erähuvila on uniikki, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu hirsihuvila, kaikilla mukavuuksilla! Kaukana kavala ja kiireinen maailma, mutta silti lähellä ruuhkasuomea, erähenkisesti piilossa, keskellä metsää, kaikilla mukavuuksilla, 150 metriä järven rantaan.

Erähenkinen piilopaikka jopa 20 henkilön ryhmille, tule nauttimaan rauhasta ja yksityisyydestä. Kokousta, virkisty, kalasta, sauno, veneile, lähde lumikenkäkävelylle  tai vain nauti omasta rauhasta ”omassa” piilossasi, ympäri vuoden!  Nauti Lopen Erähuvilan nykyajan mukavuuksista patikka- ja melontareittien tuntumassa, vesistöjen äärellä ja metsän keskellä.

Lopen Erähuvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, omatoimisiin kokouksiin ja palavereihin, TYKY-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Helppoa yhdessäoloa, metsäistä luontoa, rauhaa ja yksityisyyttä loppilaisen kangasmetsän siimeksessä, 150 metriä järven rannasta, jossa Lopen Erähuvilan majoittuvilla asiakkailla on soutuveneitä ja kanootteja käytössä, esimerkiksi kalastukseen tai leppoisaan vesillä liikkumiseen. Uniikki hirsihuvila kaikilla nykyajan mukavuuksilla!

Lopen Erähuvila sijaitsee oman, puomilla suljetun tien päässä, joten asiakkaidemme rauha on taattu. Mutta silti ei tarvitse lähteä kauas korpeen, Helsingin keskustasta Lopen Erähuvilalle on matkaa 90 km eli ajomatka kestää vain reilun tunnin.

Nauti kaikista mukavuuksista keskellä metsää: vesivessoista, ilmastoinnista, idyllisistä ja mukavista käsin timpuroiduista sängyistä, modernista keittiöstä, sähkölämmitteisestä sisäsaunasta tai piha-alueella olevasta erillisestä pikkuhuvilasta ja sen puulämmitteisestä saunasta, rentoudu laajan terassialueen paljuissa tai tulipaikan nuotion ääressä. Koe lappilaista tunnelmaa henkivän persoonallisesti saneeratun, korkean hirsikodan erähenkinen tunnelma. Jos erämainen meininki kuitenkin vaatisi kyytipojakseen online-palveluita, internetiin pääsee erähuvilan 4G-yhteydellä ja lisäksi voit kytkeä laitteesi kahden eri taulutelevision isoon, 50” näyttöön.

Saneeratuissa, yhteensä noin 130 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila  20 henkilölle, noin 15 vuodepaikkaa, 3-4 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 WC:tä ja 2 suihkua. Erähuvilan noin kolmemetrinen huonekorkeus antaa tilan tuntua, joten tilaa on hengittää sekä sisällä että ulkona. Herkkuna vielä erähenkinen täyshirsinen erillinen pikkuhuvila ja sen pihasauna, jonka saunatupaan mahtuu 8 henkilöä kokoustamaan tai maailmaa parantamaan. Myös saunatuvan seinälle on asennettu 40” taulutelevisio, joten palaverin tai kisastudion pito onnistuu vaivatta. Myös esimerkiksi nettipelaaminen porukalla onnistuu hienosti, vaikkapa sateen sattuessa...

Lopen  Erähuvilan kahdessa tilavassa saunassa saunoo yhtä aikaa noin 15 henkilöä. Äijät omaansa ja leidit omaansa, tai ihan kuinka haluatte... Lisäksi molemmista saunoista voi pujahtaa noin 100 m2 laajuiselle terassille paljujen lämpöön.  Terassilla on pöytäryhmät 20 henkilölle illanistujaisiin tai aamuiselle kahvihetkelle. Terassi sijaitsee optimaalisesti päärakennuksen ja pikkuhuvilan välisellä piha-alueella metsän syleilyssä, piilossa kaikilta katseilta. Erähuvilan omalla lähes hehtaarin tontilla piileskelee myös kolmen korin frisbee-golf-rata, mukavaa puuhaa porukan kisailuun!

lopen-erähuvilan-tupa

RUOKASALI JA KOKOUSTILA: 45 m2 kokoisessa ja yli kolme metriä korkeassa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa lähes 20 henkilölle pitkän pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös nukkumiseen seurustelukulmauksessa olevan kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat 2 henkilölle. Nukahtaminen takan loimussa on sallittua... 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja 50” taulu-TV toimii televisiona tai kokousnäyttönä. Ruokasalista on yhteys isolle terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna ja paljut sekä erähenkinen, ronski hiiligrilli. Hiiligrillin lisäksi ulkona grillailuun on valittavissa moderni kaasugrilli.

MAJOITUS: Päärakennuksessa vuodepaikkoja on 10 henkilölle; kolmessa makuuhuoneessa on 8 vuodetta ja tuvassa on vuodesohva 2 henkilölle. Pihasaunan tuvassa on lisäksi kaksi vuodesohvaa 4 henkilölle. Lisäksi pihalla on vaatimaton pikkuaitta 2-4 nukkujalle, ja tarvittaessa vielä varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja noin 20 henkilölle.

KEITTIÖ: Astiastot  20 henkilölle, sähköhella, iso jääkaappi, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä, pesuhuoneessa on suihku ja pukuhuoneesta on suora yhteys  terassille vilvoittelemaan tai paljun lämpöön. Kaksi WC:tä, joista toinen päärakennuksessa ja toinen pihasaunan tuvassa.

le-pihasauna.jpg

PIKKUHUVILA & PIHASAUNA: Erillinen puulämmitteinen täyshirsinen pihasauna, jonka lauteilla on tilaa noin 8 saunojalle ja tuvan puolella sohvaryhmän äärellä on tilaa 6-8 henkilölle. Vuodesohvista tulee petipaikat 2+2 henkilölle, joten pikkuhuvila toimii myös pienen osaporukan makuuhuoneena. Tuvan seinällä on 40” taulutelevisio, joten saunomisen yhteydessä palaverin tai kisastudion pito onnistuu hienosti! Myös pikkuhuvilassa on kaikki mukavuudet mukaanlukien ilmastointi, suihku, WC sekä pieni keittiö jääkaapin kera. Sauno, nauti iltapalaa, nuku hyvin ja herää aamukahvin keittoon.

LAAVU JA TULIPAIKKA:  Erähenkinen laavu sekä sen ronski ja jykevä valurautainen hiiligrilli sijaitsee terassialueella, jonne on helppo pääsy pihasaunasta sekä päärakennuksesta. Erähenkinen grillailu ja kokkailu isollekin porukalle onnistuu mukavasti.

KYLPYTYNNYRIT:  Kaksi paljua sijaitsevat terassilla, toinen pihasaunan läheisyydessä ja toinen sisäsaunan pukuhuoneen läheisyydessä, molempiin paljuihin pääsee kesät talvet puhtain jaloin terassia pitkin.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäisen puutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät vähintään 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.

KALASTUS, VENEILY JA MELONTA: Lopen Erähuvilan pihalta on Syvälahden rantaan noin 150 metriä, jossa asiakkaillemme on vuokrattava 2 kpl soutuveneitä, joissa molemmissa on 2,5 hevosvoiman perämoottori. Veneet soveltuvat sekä  leppoisaan souteluun että helppoon kalastukseen. Syvälähdesta on pääsy Lopen Kaartjärven, jossa kalastus, veneily ja melonta onnistuvat hienosti. Lisätietoa Kaartjärvestä: http://kalastusalue.fi/vesistot/kaartjarvi/ . Lisäksi rannassa on vuokrattavana 2 kpl kolmen henkilön intiaanikanootteja, joten melontareissulle lähtö onnistuu vaivatta; katso kartta tästä: http://www.visitloppi.com/fi/reitit/kartat/kaartjoki.pdf

ILMAILU: Lopen Erähuvilan asiakkailla on mahdollisuus päästä myös lentämään! Noin 5 kilometrin  / 10 minuutin ajomatkan päässä Räyskälän ilmailukeskuksessa yhteistyökumppanimme Nordic Avia Oy nostaa asiakkaamme Lopen taivaalle pienkoneen kyytiin alkaen 60 EUR/hlö. Pyydä lisätietoja majoitustarjouksen yhteydessä.

KOHTEEN OSOITE: Räyskäläntie 830, LOPPI (toimitamme asiakkaillemme ajo-ohjeet tarvittaessa erikseen.)

HINNOITTELUESIMERKKEJÄ LOPEN ERÄHUVILASSA:

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä alkaen-hinnoista. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Ylläoleviin hintoihin sisältyvät päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata erillinen pihasauna, kylpytynnyrit, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös veneiden ja kanoottien vuokrausta, ohjelmapalveluita ja ruokapalveluita sekä työpalveluita; esimerkiksi saunojen ja paljujen valmistelut kylpyvalmiiksi ennen asiakkaan saapumista.

Pyydä tarjous Lopen Erähuvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake  tai ota yhteyttä sähköpostitse info@evonluonto.fi tai puhelimitse 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Etäisyyksiä Lopen Erähuvilasta:

- Metsään 0 km

- Rantaan 150 metriä (rannassa vuokrattavana 5 kpl kanootteja/soutuveneitä)

- Helsinkiin 90 km

- Helsinki-Vantaan lentoasemalle 83 km

- Tampereelle 115 km

- Hämeenlinnaan 42 km

- Lahteen 98 km

- Poriin 170 km

- Turkuun 129 km


Tarjouspyyntö

 Huomaathan, että saat parhaan tarjouksen aina suoraan meiltä.

*
*
*
*
*
*
You have 9999 merkin jälkeen left.
:
:

Lopen Erähuvila sijaitsee ns. Hämeen järviylängön alueella, joka on erämainen luonnonhelmi keskellä Hämettä ja verrattain lähellä Suomen vilkkaimpia kaupunkikeskuksia.  Lopen Erähuvilasta voit lähteä tutustumaan Hämeen järviylängön luontokohteisiin, joihin voit tutustua tästä: http://www.luontoon.fi/komio


Lopen Erähuvilan kuvia

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi