ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Hämeen Privaatti

Kaukana kavala maailma? Ei kaukana, mutta upeasti piilossa. Hämeen Privaatti tarjoaa syvää rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain 2,5 hehtaarin maatilalla, joka on saneerattu lattiasta kattoon kunnioittaen tilan erähenkistä sijaintia syvällä metsän siimeksessä, luonnon rauhassa. Tilat soveltuvat 5–25 henkilön ryhmille majoittumiseen, mutta päiväkäyttöön juhliin ja kokouksiin isommillekin ryhmille.

ffevo-32.jpg

Hämeen Privaatti sijaitsee 2,5 hehtaarin vanhalla maatilalla, jolla ei naapureita näy eikä kuulu. Naapurina vain metsähallituksen metsät, mutta silti sijainti lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä Hämeenlinnassa, 150 km Helsingistä, 90 km Tampereelta.

Hämeen Privaatin paikalla on tiettävästi ollut asutusta jo 1700-luvulla. 1940-luvulla rakennetun päärakennuksen ympärille on aikojen saatossa rakentunut entisaikain pientilan tunnelma, joka on nyt herätetty henkiin. Samalla tilalle on tuotu kaikki nykyajan mukavuudet, kuitenkin entisaikain miljöötä ja tunnelmaa kunnioittaen. Paikalliset hämäläiset timpurit ja puusepät ovat näyttäneet osaamistaan, sisustuksessa rouheaa puuta on käytetty ronskisti ja säästelemättä.

Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi, retkeile. Tule metsään ja virkisty. Nauti Hämeen Privaatin kaikista nykyajan mukavuuksista Evon retkeilyalueen tuntumassa, metsän keskellä, noin 900 metriä ison Nerosjärven rannasta. Täällä ei naapureita näy eikä kuulu.

20180514_193358_resized.jpg

Hämeen Privaatti tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, TYKY-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Mukavaa yhdessäoloa ja metsäistä luontoa, syvää rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain maalaismiljöössä, kaikilla nykyajan mukavuuksilla!

Hämeen Privaatti sijaitsee päättyvän pihatiensä päässä, omassa piilossaan. Tilan 2,5 hehtaarin metsässä on tilaa puuhastella tai ihmetellä luonnon rauhaa. Lähimmälle järvelle (Nerosjärvi) on matkaa noin 900 metriä (polku järvelle raivataan alkukesän 2018 aikana).

Vuokraa entisaikain erähenkinen maatila, mutta nauti kaikista mukavuuksista: Vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä, sisäsaunasta ja ulkosaunasta, rentoudu paljussa ja laavun iltanuotiolla. Koe vanhaa kunnioittaen saneeratun hirsirakennuksen hieno tunnelma, täällä otat lunkisti mutta samalla voit aistia entisaikain maatilan ankaran työmaan.

ffevo-28.jpg

Saneeratuissa noin 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila noin 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 6–7 makuuhuonetta, pukuhuone, suihkut, sisäsauna, 2 WC:tä ja herkkuna vielä täyshirsinen pihasauna. Hämeen Privaatin kahdessa saunassa saunoo yhtä aikaa jopa 20 henkilöä.  Lisäksi asiakkaidemme käytössä on lähes 100 neliön terassit: päärakennuksen yhteydessä olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 20 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa leppoisan vilvoittelupaikan. Molempien saunojen yhteydessä on omat kylpytynnyrinsä, joihin mahtuu jopa 8 henkilöä kumpaankin.

Huomaathan, että myös koirat ynnä muut lemmikit ovat meille tervetulleita. Niinpä emme suosittele Hämeen Privaattia, jos olet allerginen tai yliherkistynyt, vaikka siivouksesta hyvin huolehdimmekin.

20180514_193725_resized.jpg

PÄÄSALI JA KOKOUSTILA: Päärakennuksen tupaan saneeratussa pääsalissa/kokoustilassa on tilaa noin 20 henkilölle pitkän pöydän äärellä ja päädyssä olevalle sohvaryhmälle mahtuu vielä muutama henkilö. Tilaa jatkuu avoimena hämyiseen pieneen kabinettiin, jota voidaan käyttää sekä illanistujaisiin ja ryhmätöihin, mutta kabinetti toimii myös makuuhuoneena tilan sohvien ansiosta, joista löytyy petipaikat 2–3 henkilölle. Nukahtaminen hyvässä seurassa on sallittua… 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja kaksi isoa (65” ja 50”) taulu-TV:tä toimivat televisioina ja kokousnäyttöinä. Pääsalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna, laavu ja 2 kylpytynnyriä. Katetun laavun grillitulien lisäksi ulkona grillailuun on tarjolla jykevä hiiligrilli. Grillaa aina, kesällä ja talvella, sisällä tai taivasalla!

ffevo-17.jpg

MAJOITUS: Vuodepaikkoja on noin 20 henkilölle 6–7 makuuhuoneessa. Alakerrassa on 3 makuuhuonetta sekä pääsalin ja kabinetin vuodesohvilla 4–6 vuodepaikkaa. Yläkerrassa on 3 makuuhuonetta sekä pieni aula ja WC. Lisäksi löytyy varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja on yli 20 henkilölle.

Lisämaksusta käytössä on vielä entisaikain idyllinen majoitusaitta, jossa on kahdessa erillisessä makuutilassa vuodepaikat 6–8 henkilölle. Aittakin on saneerattu, sähköistetty ja kevyesti eristetty keväällä 2018. Aitta on käytössä pääosin kesäaikaan (huhti-lokakuu), mutta talvellakin lämmitämme aitan korvausta vastaan. 

KEITTIÖ: Astiastot vähintään 25 henkilölle, sähköliesi + uuni, iso jääkaappi, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6–8 henkilöä, pesuhuoneessa on 2 suihkua ja pukuhuoneesta on suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Kaksi WC:tä, alakerrassa ja yläkerrassa omansa. Asiakkaiden käytössä on myös pyykinpesukone.

PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erillinen puulämmitteinen idyllinen täyshirsinen pihasauna, jossa tilaa on noin 10 saunojalle.

LAAVU: Laavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa. 

2 KYLPYTYNNYRIÄ: Toinen paljuista sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin vieressä.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Päärakennuksen katetulla terassilla on pöytäryhmät lähes 20 henkilölle ja lisäksi metsäpuutarhassa on ronskia ronskimpi terassiryhmä, niitä isompia kalaaseja varten! 

ffevo-11.jpg

Hinnoitteluesimerkkejä Hämeen Privaatissa

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Hämeen Privaatin hintaan sisältyy noin 200 m2 päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön. 

Lisäpalveluna on mahdollista tilata pihasauna, 1 tai 2 kylpytynnyriä, laavu, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet. Tarjoamme mielellämme myös ruokapalveluita, mutta Hämeen Privaattiin sopii tulla myös omin ruoin ja juomin, ihan kuinka haluatte. Yhteinen kokkailu on usein mukavinta puuhastelua, ja samalla säästyy rahaa.

Pyydä tarjous Hämeen Privaatin vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse info@evonluonto.fi / 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Hämeen Privaatin osoite:
Kirvesniemi 72, 16900 HÄMEENLINNA

Koordinaatit: 61.263030, 24.965291


 Etäisyyksiä Hämeen PrivaatistaHämeen Privaatin julkisivu- ja pohjapiirrokset
Kukin piirros aukeaa suuremmaksi klikkaamalla.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi