ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Evon Erähuvila

Kaukana kavala maailma? Ei kaukana, mutta piilossa. Evon Erähuvila sijaitsee noin 1.700 hehtaarin metsätilalla. Kyllä, luit oikein: 1700 hehtaarin metsätilalla, jolla ei naapureita näy eikä kuulu. Siis Hämeenlinnassa, lähes suomen väestöllisessä keskipisteessä.

evon-erähuvilan-päärakennus

Evon Erähuvila on 1950-luvulla 12 metsurille, emännälle ja ukkoherralle rakennettu savottakämppä, jossa savottahenki elää vahvana. Se ei ole kaukana korvessa, vaan lähes Suomen väestöllisessä keskipisteessä, 150 km Helsingistä, 100 km Tampereelta, 45 km Hämeenlinnasta. Tule ja koe hiljaisuus, erämainen rauha, kokousta, kalasta, patikoi, retkeile. Tule metsään ja virkisty. Nauti Evon Erähuvilan kaikista nykyajan mukavuuksista Evon retkeilyalueen tuntumassa, metsän keskellä. Siellä ei naapureita näy eikä kuulu.

Evon Erähuvila tarjoaa ainutlaatuisen vaihtoehdon majoittumiseen, leppoisiin kokouksiin, TYKY-päiviin, perhejuhliin, lomailuun ja retkeilyyn. Mukavaa yhdessäoloa ja metsäistä luontoa, rauhaa ja yksityisyyttä entisaikain savottamiljöössä. Metsäkämppä kaikilla nykyajan mukavuuksilla!

Evon Erähuvila sijaitsee hiljaisen metsätien varrella, mutta silti lähellä Evon retkeilyalueen palveluja. Niemisjärven virkistyskalastuslueelle ja sen merkityille luontopoluille on metsätietä pitkin noin 10 minuutin patikkamatka (1,4 km) tai muutama minuutti autolla. Evon retkeilyalue tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia retkeilijöille, kalastajille ja luontoa arvostaville matkailijoille. Lisäksi alle kilometrin päässä on muutamia pieniä, unohdettuja ja tummanpuhuvia metsäjärviä.

Evon Erähuvila rakennettiin alunperin 1950-luvulla metsurien tukikohdaksi, ”Metsäkämppä 12 miehelle”, kuten alkuperäisessä rakennusluvassa seisoo.  Kämppä oli monen jätkän koti ja työkaverit ainoa perhe. Evon Erähuvila sijaitsee ylhäisessä yksinäisyydessään noin 1700 hehtaarin metsätilalla, josta metsurit aikoinaan leipänsä ja palkkansa sahasivat. Tule entisaikain erähenkiselle metsäkämpälle, mutta nauti kaikista mukavuuksista: Vesivessoista, ilmastoinnista, mukavista sängyistä, modernista keittiöstä, sisäsaunasta tai ulkosaunasta, rentoudu paljussa ja perinteisen laavun iltanuotiolla. Koe vanhaa kunnioittaen saneeratun hirsirakennuksen hieno tunnelma ja aisti entisaikain metsurien ankara työmaa.

Saneeratuissa lähes 200 m2 tiloissa on ruokailu- ja kokoustila lähes 20 henkilölle, yli 15 vuodepaikkaa, 5 makuuhuonetta, pukuhuone, pesuhuone, sisäsauna, 2 WC:tä ja herkkuna vielä erähenkinen entisaikain täyshirsinen pihasauna. Erähuvilan kahdessa saunassa saunoo yhtäaikaa jopa 20 henkilöä.  Lisäksi asiakkaidemme käytössä on yhteensä noin 70 neliön terassit, päärakennuksen yhteydessä olevalle terassille mahtuu iltaa istumaan noin 15 henkilöä ja pihasaunan edessä oleva terassi tarjoaa vilvoittelupaikan noin 10 henkilölle. Molemmista saunoista voi pujahtaa metsäpuutarhan pitkospuita pitkin paljun lämpöön.

Huomaathan, että myös koirat ynnä muut lemmikit ovat meille tervetulleita, joten emme suosittele Evon Erähuvilaa, jos olet allerginen tai yliherkistynyt, vaikka siivouksesta hyvin huolehdimmekin.

evon-erähuvilan-tupa

RUOKASALI JA KOKOUSTILA: Entiseen metsurien tupaan ja makuusaliin saneeratussa ruokasalissa/kokoustilassa on tilaa noin 15 henkilölle pitkän savottahenkisen pirttipöydän äärellä. Tilaa voidaan käyttää myös makuuhuoneena ison kulmasohvan ansiosta, josta löytyy petipaikat kolmelle. 4G-tasoinen internet-yhteys toimii hyvin ja 40” taulu-TV toimii televisiona ja kokousnäyttönä. Ruokasalista on suora yhteys terassille ja metsäpuutarhaan, jossa piilevät pihasauna, laavu ja 2 kylpytynnyriä. Laavun grillitulien lisäksi ulkona grillailuun on tarjolla jykevä valurautainen hiiligrilli.

MAJOITUS: Vuodepaikkoja on 17 henkilölle yhteensä viidessä makuuhuoneessa, 4 makuuhuonetta yläkerrassa ja 1 makuuhuone alakerrassa. Lisäksi tarvittaessa varapatjoja muutamalle henkilölle, jolloin petipaikkoja jopa 20 henkilölle.

KEITTIÖ: Astiastot vähintään 20 henkilölle, sähköliesi + uuni, 2 jääkaappia, pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin.

SISÄSAUNA, SUIHKUT JA WC-TILAT: Sisäsaunan lauteille mahtuu kerralla 6-8 henkilöä, pesuhuoneessa suihku ja pesuhuoneesta pääsy pukuhuoneeseen, josta suora yhteys terassille vilvoittelemaan. Kaksi WC:tä, alakerrassa ja yläkerrassa.

PIHASAUNA JA PUKUHUONE: Erillinen puulämmitteinen idyllinen ja alkuperäinen 1950-luvun saneerattu täyshirsinen pihasauna, jossa tilaa noin 10 saunojalle.

LAAVU: Laavu sijaitsee metsäpuutarhan keskeisellä paikalla, päärakennuksen terassin ja pihasaunan välimaastossa.

2 KYLPYTYNNYRIÄ: Toinen paljuista sijaitsee omalla pienellä terassillaan pihasaunan vieressä ja toinen päärakennuksen terassin vieressä.

METSÄPUUTARHA JA TERASSIT: Metsäpuutarhan terassilla on viihtyisät pöytäryhmät lähes 20 henkilölle. Varusteina myös kaasugrilli ja erähenkinen, ronski valurautainen hiiligrilli.

KOHTEEN OSOITE: Niemisjärventie 459, HÄMEENLINNA (toimitamme asiakkaillemme ajo-ohjeet tarvittaessa erikseen).

Evon Erähuvilan koordinaatit: 61 astetta 12.75 P / 24 astetta 59.38 I

Hinnoitteluesimerkkejä Evon Erähuvilassa:

Hinnoittelemme kokous- ja majoituspalvelumme kunkin asiakkaan tarpeen perusteella, riippuen mm. henkilömäärästä, ajankohdasta ja vuokrauksen pituudesta.

Alla muutamia suuntaa-antavia esimerkkejä hinnoittelustamme. Varaamme oikeuden muuttaa hinnoittelua.

Evon Erähuvilan hintaan sisältyy 180 m2 päärakennuksen tilat sisältäen sisäsaunan käytön.

Lisäpalveluna on mahdollista tilata pihasauna, 1 tai 2 kylpytynnyriä, laavu, loppusiivous, liinavaatteet pedattuna tai pinkkana sekä pyyhkeet.

Pyydä tarjous Evon Erähuvilan vuokrauksesta täyttämällä tarjouspyyntölomake tai ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse info@evonluonto.fi / 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min).

Etäisyyksiä Evon Erähuvilasta: 

- Metsään 0 km
- Niemisjärvien virkistyskalastusalueelle 1,3 km (10 minuutin patikka metsätietä tai 5 min autolla) 
- Kolme pientä metsäjärveä alle 1 km päässä 
- Hämeenlinnaan 45 km 
- Helsinkiin 145 km 
- Helsinki-Vantaan lentoasemalle139 km 
- Tampereelle 103 km
- Lahteen 61 km
- Mikkeliin 183 km
- Turkuun 187 km


Tarjouspyyntö

 Huomaathan, että saat parhaan tarjouksen aina suoraan meiltä.

*
*
*
*
*
*
You have 9999 merkin jälkeen left.
:
:

Huom! Navigaattorit ohjaavat Erähuvilalle usein väärää reittiä. Erähuvilalle ajetaan Liesontien 3192 kautta. Älä aja Ruuhijärventien kautta sillä tie on poikki Niemisjärvien kohdalla huonokuntoisen sillan vuoksi.

Evon erähuvila, kuvia

 Evon retkeilyalueen esite

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi