ERÄMAA LÄHELLÄSI!

Majoituskohteemme

Evon Luonto ja Aulangon Rauha – lepoa ja rauhaa erämaisessa ympäristössä keskellä ruuhkasuomea, ympäri vuoden. Tarjoamme majoitus-, kokous-, TYKY- ja virkistyskäyttöön yksilöllisiä kohteita niin Evolla, Aulangolla kuin Lopellakin. Lähes kaikissa kohteissamme asiakkaamme nauttivat omasta rauhasta, naapureita ei näy eikä kuulu.

Lähtökohtaisesti vuokraamme kohteitamme omatoimiseen käyttöön, mutta tarjoamme mielellämme korvausta vastaan myös ruokapalveluita, kokouspalveluita, ohjelmapalveluita sekä monia muita työpalveluita, jotka tekevät tapahtumastanne sujuvan ja elämyksellisen. Tärkeintä on kuitenkin kohteidemme tarjoama oma rauha ja yksityisyys, Peace & Privacy.

Klikkaa allaolevista majoituskohteidemme linkeistä ja tutustu vaihtoehtoihimme.

Räyskälän Suuri Huvila

Räyskälän Suuri Huvila tarjoaa upeat puitteet ison tai pienen porukan majoittumiseen Lopen luonnon rauhassa!
Hämeen Privaatti

Hämeen Privaatti

Syvää rauhaa ja yksityisyyttä 2,5 hehtaarin maatilalla metsän siimeksessä. Entisajan henki, mutta nykyajan mukavuudet!
lopen-erähuvila

Lopen Erähuvila

Lopen Erähuvila on uniikki, kahdeksankulmaisesta hirsikodasta ympärivuotiseen majoituskäyttöön saneerattu hirsihuvila kaikilla mukavuuksilla noin 20 hengelle.
Syväjärvi

Evon Syväjärvi

Kuuden hehtaarin kokoinen, erämainen Syväjärvi tarjoaa monipuoliset tilat noin 20 hengelle omassa rauhassaan, oman järven rannalla.
evon-erähuvila

Evon Erähuvila

1700 hehtaarin metsätilalla Evon retkeilyalueen tuntumassa sijaitseva Evon Erähuvila on metsäkämppä kaikilla mukavuuksilla 17-20 hengelle.
Aulangon Puistola

Aulangon Puistola

Ainutlaatuinen vaihtoehto yhteismajoittumiseen, leppoisiin kokouksiin ja mukavaan yhdessäoloon 15-20 hengelle Aulangon puistometsässä.
Aulangon Rantahuvila

Aulangon Rantahuvila

Upouusi ja uniikki ympärivuotiseen käyttöön räätälöity monitoimihuvila 15-20 hengelle aivan Aulangonjärven rannalla Hämeenlinnassa.
Aulangon Suuri Huvila

Aulangon Suuri Huvila

Suuri Huvila palvelee ryhmiä suurista jopa 100 henkilön tapahtumista intiimeihin pienen porukan kokoontumisiin ja majoittumisiin.

Lopen Erähuvilan talvi- ja kesämaisemia.


Aulangon Rauhan ja Aulangonjärven maisemia talvi- ja kesäaikaan.

Aulangon Rantakulma

Evon Erähuvilan pihan ja lähiseudun talvi- ja kesämaisemia. 


Ruuhijärven savottakartanon talvisia ja kesäisiä maisemia.

    Puh. 0207 300 888 (klo 10-18, puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)  |  info@evonluonto.fi  |  www.evonluonto.fi